Pinnbrödsdeg som går snabbt att göra och blir god att grilla över öppen eld. Förbered degen hemma och ta med på utflykt.
Mängd: 10 stycken.
Tid: .
Detta recept har inga fler bilder.
Gertrud skrev 2023-01-19:
Kan du, Daniel, maila mig? Gertrud
Anders skrev 2021-03-19: Lyxa till det ibland med oregano/pizzakrydda och/eller små ostbitar.
Daniel Lind skrev 2020-07-16: Zakira: Nej, den behöver inte användas på en gång. Den aktiva substansen är bakpulver och jäsningsprocessen aktiveras därför av värme så förvaring i kylskåp någon dag bör gå bra.
Zakira skrev 2020-06-21: måste man använda degen på en gång ? eller kan man laga degen hemma och förvara den i en plastpåse och laga det lite i taget (olika dagar ) under campingen ?
Bengt skrev 2020-03-07: Enkelt och jättegott! Tips är att göra brödet väldigt tunnt på pinnen. Då går det snabbt att grilla och ingen risk för degigt bröd.
Rein skrev 2019-01-07:
Pinnbröd på barnens begäran (från skolutflyckt).
Mycket lyckat. Bra deg som inte fastnade i vare sig händer eller i plastpåsen (förvaring mellan hus och bakning).
Bra smak. Detta recept gäller hädanefter.
Kajsa skrev 2014-10-12: Jättegott! Jag grillade det här i går tillsammans med min bästa kompis. Vi båda var överens om att det var det godaste pinnbrödet någonsin!
Fredrik skrev 2012-04-19: Vad gott med en klassiker som pinnbröd. Min dotter tyckte degen var jättegod (när den var grillad förstås) tillsammans med falukorv!
Tack! Dina kommentarer kommer att granskas inom kort.