Chili sin carne
En vegetarisk variant på chili con carne. Denna chili sin carne är enkel att laga och räcker till många.
Kategori:
VegetarisktPublicerat:
2011-07-25Författare:
Daniel Lind
Mängd: 5-6 portioner.
Tid: .
Ingredienser
- 2 burkar vita bönor i tomatsås
- 2 gula lökar
- 2 msk margarin
- 300 g quornfärs eller sojafärs
- 0,5 dl vatten
- 2 burkar krossade tomater
- 2 vitlöksklyftor
- 1 tsk salt
- 2 tsk chilipulver
- 1 stor paprika
Tillaga så här
- Skala och hacka löken.
- Fräs löken i margarinet.
- Tillsätt färsen, vatten, tomater, pressad vitlök, salt och kryddor.
- Koka under lock på svag värme 15 minuter.
- Dela, kärna ur och hacka paprikan under tiden.
- Tillsätt paprikan och vita bönorna och koka 5 minuter.
- Smaka av med eventuellt mer kryddor eller salt.
Fler bilder på Chili sin carne
Diskussion och synpunkter (0 kommentarer)
Detta recept har inga kommentarer än. Du får gärna skriva en!
Skicka kommentar