Goda och lättbakade grahamsbullar. Saftiga frallor med grahamsmjöl, fullproppade med fibrer.
Mängd: 40 bullar.
Tid: .
Jonaz skrev 2022-11-25: Bra proportioner i receptet, bakar dessa ca 2 ggr per månad. Perfekt resultat varje gång.
Monika skrev 2021-03-10: Jätte goda bullar men står att det blir 40 st men då blir de små. Tycker 32 st är lagom för då blir det en rejäl fralla!
Daniel skrev 2021-02-17: Det kan variera beroende på hur du tar mjölet, men så mycket bör det inte variera att det ska bli bättre med hälften. Vi har bakat enligt detta recept väldigt många gånger och mängden mjöl stämmer bra. Det kan diffa på uppskattningsvis 1 dl beroende på fuktighet och noggrannhet vid uppmätningen. Tack ändå för din kommentar!
Mattias skrev 2021-02-13: På tok för mycket mjöl i receptet. Tar man hälften får man en mycket smidigare och lättjobbad deg.
Marlene Olsson-Strid skrev 2021-01-23: Väldigt goda bullar, gör en fjärde sats idag!
Peter skrev 2020-12-21: Ersatte sirapen med honung istället som jag blandade i under uppvärmningen av smöret och mjölken. Minskade mängden vetemjöl till 5.5dl och ökade grahamsmjöl till 8dl. Använde jäst för osöta degar 50gram då jag inte hade annat hemma. Lät jäsa 60 min första vändan. Blev riktigt bra.
BM skrev 2020-03-15:
Har provat det en gång och det blev rätt så bra.
Nu ska jag prova och byta ut halva vetemjölet mot nåt annat nyttigare som rågmjöl o blanda in en del olika frön.
Ylva skrev 2018-05-01: Så goda graham bullar!
Tack! Dina kommentarer kommer att granskas inom kort.