Superenkla och nyttiga grönkålschips med olivolja och flingsalt.
Kategori: Tillbehör Publicerat: 2019-12-19 Författare:
Daniel Lind
Mängd: 6 portioner.
Tid: .
Ingredienser
300 g grönkål, blad, i små bitar
3 msk olivolja
flingsalt
Tillaga så här
Sätt ugnen på 200 grader.
Lägg grönkålen på en plåt med bakplåtspapper och ringla över olivoljan.
Vänd runt bladen så att det kommer olivolja överallt.
Fördela bladen jämnt över plåten.
Rosta grönkålen mitt i ugnen i 15-20 minuter så att de blir knapriga och krispiga. Vänd runt grönkålen flera gånger under tillagningstiden. Tänk på att tillagningstiden kan variera med olika ugnar. Ta ut och smaka så att chipsen inte bränns vid.
Salta före servering och njut som tilltugg eller som tillbehör på middagen.
Fler bilder på Grönkålschips
Diskussion och synpunkter (0 kommentarer)
Detta recept har inga kommentarer än. Du får gärna skriva en!