Kategori: Vegetariskt Publicerat: 2011-08-30 Författare:
Daniel Lind
Mängd: 4 portioner.
Tid: .
Ingredienser
1 burk Mrs Cheng's Kinafärs
300 g frysta wok-grönsaker
1 liten purjolök
1 morot
2 msk soja
salt
svartpeppar
Servering
Ris
Sås
Tillaga så här
Skär purjolök i strimlor och moroten i tunna slantar.
Öppna burken med Kinafärs och låt den rinna av i durkslag med ett glas under eller genom att vända den öppnade burken uppochner. Spara 2 msk av jordnötsoljan från Kinafärsen - resten kan hällas bort.
Dela kinafärsen i mindre bitar på en skärbräda.
Woka purjolök, morot och wokgrönsaker i jordnötsoljan i en wokpanna tills grönsakerna är mjuka.
Tillsätt kinafärsen och soja under omrörning och woka några minuter.
Smaka av med salt och peppar.
Servera med ris och en enkel sås.
Fler bilder på Kinafärs wok
Diskussion och synpunkter (0 kommentarer)
Detta recept har inga kommentarer än. Du får gärna skriva en!