Kinafärs wok

Kinafärs wok

Snabb wok med kinafärs.

Kategori: Vegetariskt
Publicerat:
Författare:

Mängd: 4 portioner.

Tid: .

Ingredienser

  • 1 burk Mrs Cheng's Kinafärs
  • 300 g frysta wok-grönsaker
  • 1 liten purjolök
  • 1 morot
  • 2 msk soja
  • salt
  • svartpeppar
Servering
  • Ris
  • Sås

Tillaga så här

  1. Skär purjolök i strimlor och moroten i tunna slantar.
  2. Öppna burken med Kinafärs och låt den rinna av i durkslag med ett glas under eller genom att vända den öppnade burken uppochner. Spara 2 msk av jordnötsoljan från Kinafärsen - resten kan hällas bort.
  3. Dela kinafärsen i mindre bitar på en skärbräda.
  4. Woka purjolök, morot och wokgrönsaker i jordnötsoljan i en wokpanna tills grönsakerna är mjuka.
  5. Tillsätt kinafärsen och soja under omrörning och woka några minuter.
  6. Smaka av med salt och peppar.
  7. Servera med ris och en enkel sås.

Fler bilder på Kinafärs wok

Bild 2 av Kinafärs wok

Diskussion och synpunkter (0 kommentarer)

Detta recept har inga kommentarer än. Du får gärna skriva en!

Skicka kommentar

Säkerhetskod Kod:

 

Dela detta recept

Sätt betyg

  • Just nu 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Betyg: 3.5/5 (2 röster)

Fler recept i denna kategori

Se alla recept i Vegetariskt

 

 


 

Tack

Tack! Dina kommentarer kommer att granskas inom kort.