Korvstroganoff, gräddig

Korvstroganoff, gräddig

Krämig korvstroganoff som går snabbt att laga. Med majs och bulgur blir det en annorlunda variant på klassikern.

Kategori: Kött
Publicerat:
Författare:

Mängd: 4 portioner.

Tid: .

Ingredienser

  • 2 msk margarin
  • 1 gul lök
  • 400 gram falukorv
  • 500 gram krossade tomater
  • 1 dl vispgrädde
  • 0,5 dl mjölk
  • 3 tsk soja
  • 0,5 krm vitpeppar
  • 1 krm salt
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 burk majs
Till servering
  • 4 portioner bulgur

Tillaga så här

  1. Hacka lök och skär korven i bitar.
  2. Fräs löken och korvbitarna i margarinen i en gjutjärnsgryta i ca 5 minuter.
  3. Häll ner krossade tomater, grädde, mjölk, tomatpuré, majs, soja och salt.
  4. Låt sjuda 5-10 minuter.
  5. Servera med bulgur.

Fler bilder på Korvstroganoff, gräddig

Bild 2 av Korvstroganoff, gräddig

Diskussion och synpunkter (0 kommentarer)

Detta recept har inga kommentarer än. Du får gärna skriva en!

Skicka kommentar

Säkerhetskod Kod:

 


 

Tack

Tack! Dina kommentarer kommer att granskas inom kort.