Korvstroganoff, gräddig
Krämig korvstroganoff som går snabbt att laga. Med majs och bulgur blir det en annorlunda variant på klassikern.
Kategori:
KöttPublicerat:
2013-09-22Författare:
Daniel Lind
Mängd: 4 portioner.
Tid: .
Ingredienser
- 2 msk margarin
- 1 gul lök
- 400 gram falukorv
- 500 gram krossade tomater
- 1 dl vispgrädde
- 0,5 dl mjölk
- 3 tsk soja
- 0,5 krm vitpeppar
- 1 krm salt
- 2 msk tomatpuré
- 1 burk majs
Till servering
Tillaga så här
- Hacka lök och skär korven i bitar.
- Fräs löken och korvbitarna i margarinen i en gjutjärnsgryta i ca 5 minuter.
- Häll ner krossade tomater, grädde, mjölk, tomatpuré, majs, soja och salt.
- Låt sjuda 5-10 minuter.
- Servera med bulgur.
Fler bilder på Korvstroganoff, gräddig
Diskussion och synpunkter (0 kommentarer)
Detta recept har inga kommentarer än. Du får gärna skriva en!
Skicka kommentar