Kycklingwok
Snabblagad kycklingwok med färgglada nudlar och krämig sås.
Kategori:
KycklingPublicerat:
2015-05-27Författare:
Daniel Lind
Mängd: 4 portioner.
Tid: .
Ingredienser
- 500 gram kycklingfilé
- 1 krm salt
- 1 krm svartpeppar
- 2 tsk garam masala
- 1 buljongtärning
- 2,5 dl matlagningsgrädde
- 2 dl mjölk
- 1 stor vitlök
- 2 tsk ingefära
- 600 gram wokgrönsaker
Till servering
Tillaga så här
- Skär kycklingen i strimlor. Stek den i en gjutjärnsgryta. Salta och peppra. Pressa vitlök och lägg i. Stek tills kycklingen fått färg.
- Häll ner grädde, mjölk, buljongtärning, ingefära och garam masala. Låt koka någon minut.
- Häll ner wokgrönsakerna. Låt allt koka på svag värna 5-10 minuter.
- Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Häll ner gurkmejan i vattnet så blir nudlarna härligt gula.
- Servera!
Fler bilder på Kycklingwok
Detta recept har inga fler bilder.
Diskussion och synpunkter (0 kommentarer)
Detta recept har inga kommentarer än. Du får gärna skriva en!
Skicka kommentar