Pasta Carbonara
Krämig och god pasta carbonara som går snabbt att tillaga.
Kategori:
PastaPublicerat:
2011-06-19Författare:
Daniel Lind
Mängd: 4 portioner.
Tid: .
Ingredienser
- 1 gul lök
- 2 vitlöksklyftor
- 2 paket bacon
- 4 dl creme fraiche
- salt och peppar
- 400 gram pasta
Tillaga så här
- Koka pastan enligt anvisningar på paketet. Medan pastan kokar påbörjas carbonaran.
- Skala och hacka vitlök och lök och fräs dem tills de mjuknar.
- SKär baconet i bitar och stek även det.
- Häll bort fettet från baconet.
- Blanda i creme fraiche i frästa löken och bacon.
- Rör om och smaka av med salt och peppar.
- Blanda ner carbonaran i den färdigkokta pastan.
- Servera gärna med ugnsbakade cocktailtomater.
Fler bilder på Pasta Carbonara
Detta recept har inga fler bilder.
Diskussion och synpunkter (0 kommentarer)
Detta recept har inga kommentarer än. Du får gärna skriva en!
Skicka kommentar