Rostad spetskål

Rostad spetskål

Rostad spetskål i ugnen är ett enkelt och gott tillbehör.

Kategori: Tillbehör
Publicerat:
Författare:

Mängd: 4 portioner.

Tid: .

Ingredienser

  • 500 g spetskål (1 st)
  • 1 liten näve bladpersilja
  • 2 klyftor vitlök
  • 1 msk rapsolja
  • 1 msk citronsaft
  • flingsalt
  • svartpeppar

Tillaga så här

  1. Sätt ugnen på 180 grader varmluft.
  2. Skär spetskålen i fyra klyftor. Lägg på en plåt med bakplåtspapper.
  3. Blanda fint hackad bladpersilja, pressad vitlök och rapsolja i en kopp. Lägg ut röran på spetskålen. Salta och peppra.
  4. Tillaga i ugnen till lämpligt tuggmotstånd. De blir både vackra och goda om de ser lätt rostade ut, vilket tar ca 25 min.

Fler bilder på Rostad spetskål

Bild 2 av Rostad spetskål

Diskussion och synpunkter (0 kommentarer)

Detta recept har inga kommentarer än. Du får gärna skriva en!

Skicka kommentar

Säkerhetskod Kod:

 

Dela detta recept

Sätt betyg

  • Just nu 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Betyg: 5.0/5 (1 röst)

Fler recept i denna kategori

Se alla recept i Tillbehör

 

 


 

Tack

Tack! Dina kommentarer kommer att granskas inom kort.