Snabblagade crêpes med skinka, crème fraiche och ost.
Kategori: Kött Publicerat: 2013-03-22 Författare:
Daniel Lind
Mängd: 4 portioner.
Tid: .
Ingredienser
8 pannkakor
150 gram skinka
2 dl crème fraiche
1 halv gul lök
2 msk raposolja
Salt och peppar
3 dl ost
Tillaga så här
Sätt ugnen på 225 grader.
Stek pannkakorna om de inte redan är färdigstekta.
Skala och hacka löken.
Bryn löken i oljan i en stekpanna. Blanda ner skinkan och crème fraichen. Låt allt puttra 5 minuter.
Smaka av med salt och peppar. Tag från plattan och häll ned 2 dl riven ost.
Lägg en pannkaka på en tallrik och lägg 1/8 av fyllningen i en sträng i mitten av pannkakan. Vik in ena sidan och sedan den andra. Vänd crêpesen så att kanten på pannkakan hamnar nedåt och lägg den sedan på en plåt med bakplåtspapper.
Gör likadant för alla crêpes.
Fördela den sista decilitern av den rivna osten över de åtta crêpesen.
Grädda i mitten av ugnen i ca 20 minuter.
Fler bilder på Skink-crêpes
Detta recept har inga fler bilder.
Diskussion och synpunkter (0 kommentarer)
Detta recept har inga kommentarer än. Du får gärna skriva en!