Snabb böngryta på kidneybönor och fetaost
Böngryta som är enkel att laga. Med fetaost och majs blir det mycket gott och passar även barn.
Kategori:
VegetarisktPublicerat:
2011-12-11Författare:
Daniel Lind
Mängd: 4 portioner.
Tid: .
Ingredienser
- 1 burk krossade tomater
- 1 vitlöksklyfta
- 1 krm sambal oelek
- 1 msk olivolja
- 1 tärning grönsaksbuljong
- 1 burk kidneybönor
- 2 dl djupfrysta ärtor
- 0,5 tsk basilika
- 2 dl majs (1 burk)
- 100 g fetaost (ett halvt paket)
- 1 tsk basilika
Tillaga så här
- Koka upp de krossade tomaterna med pressad vitlöksklyfta, grönsaksbuljongtärning, sambal oelek, olja och kidneybönor.
- Tillsätt de djupfrysta ärtorna och basilikan.
- Låt sjuda några minuter. Vänd ner majs och tärnad fetaost samt lite extra basilika.
- Servera med couscous.
Fler bilder på Snabb böngryta på kidneybönor och fetaost
Detta recept har inga fler bilder.
Diskussion och synpunkter (0 kommentarer)
Detta recept har inga kommentarer än. Du får gärna skriva en!
Skicka kommentar