Spenatstuvning
Spenatstuvning med dill som passar till fiskpinnar och andra fiskrätter som barn gillar.
Kategori:
TillbehörPublicerat:
2011-10-10Författare:
Daniel Lind
Mängd: 4 portioner.
Tid: .
Ingredienser
- 2 msk margarin
- 3 msk vetemjöl
- 4 dl mjölk
- 0,5 tsk salt
- 2 msk hackad färsk dill
- 2 dl hackad fryst spenat
- 0,5 krm svartpeppar
Tillaga så här
- Bryn margarin med mjöl i en kastrull. Tillsätt mjölk och koka upp.
- Låt koka under omrörning cirka 5 minuter tills stuvningen är slät.
- Häll ner spenat och dill. Smaka av med svartpeppar.
Fler bilder på Spenatstuvning
Diskussion och synpunkter (0 kommentarer)
Detta recept har inga kommentarer än. Du får gärna skriva en!
Skicka kommentar