Kategori: Kyckling Publicerat: 2011-10-08 Författare:
Daniel Lind
Mängd: 4 portioner.
Tid: .
Ingredienser
400-500 g kyckling
2 gula lökar
2 msk margarin
300 g broccoli
1 stor röd paprika
2 påsar taco kryddmix
2 dl vatten
2 dl crème fraiche (gärna lätt)
5 dl mjölk
9 lasagneplattor
1 dl riven gratängost
Tillaga så här
Sätt ugnen på 175 grader.
Skala och finhacka löken. Dela, kärna ur och skär paprikan i strimlor. Dela broccolibuketterna om de är väldigt stora.
Skär kycklingen i små tärningar. Stek kyckling och grönsaker i margarinet i cirka 5 minuter. Tillsätt vatten och taco kryddmix.
Rör i crème fraiche och mjölk. Koka upp kycklingragun.
Täck bottnen på en ugnssäker form med ett lager tacokyckling. Lägg på ett lager med tre lasagneplattor. Varva sedan 2 lager med tacokycklingen och lasagneplattor. Avsluta med ett lager tacokyckling. Strö över osten.
Ställ in i ugnen i ungefär 30 minuter.
Låt lasagnen stanna av i 10 minuter innan serveringen så blir den extra god.
Fler bilder på Tacolasagne kyckling
Diskussion och synpunkter (0 kommentarer)
Detta recept har inga kommentarer än. Du får gärna skriva en!